Aranytoll-Zolnai Kft.
Kosár tartalma
 
Kosár részletes tartalma
főoldalforgalmazott márkákkapcsolatvásárlási feltételekSzállítás feltételek
Termék kereső
Szállítás feltételek
hirdetés
Bejelentkezés
E-mail:
Jelszó:
Elfelejtett jelszó
Regisztráció
Termékkategóriák
Papíráruk
Másolópapírok
Naptárak
Iratrendezés
Írószerek
Lyukasztó, tűzőgépek, kellékek
Vegyes irodaszer
Ragasztástechnika
Vagyon, munkavédelem, csomagolástechnika
Iskola, hobby, kreatív
Irodatechnika
Számítástechnika
Vizuál és hangtechnika
Irodaberendezés
Tisztítószerek és háztartási eszközök
Élelmiszer, italáru
Nyomtató kellékanyagok
Promóciós termékek
Katalógusok, egyéb kiadványok
Göngyöleg
Információk
Vásárlási információk
Adatvédelmi nyilatkozat
Szállítás feltételek
Fizetési feltételek
Hogyan tudok rendelni?
AkciókHírekTop termékekKedvencek
Szállítás feltételek


1. Az bolt.papiraruhaz.hu web áruházban kiválasztott és megrendelt terméket a Szolgáltató a Partnernek küldött rendelési visszaigazolásban szereplő időpontban szállítja ki a Partner által a megrendelés során jelzett szállítási címre.  A megrendelt termékeket – az ország egész területére  futárszolgálat segítségével juttatjuk el Partnerünkhöz. 

2. A Szolgáltató az bolt.papiraruhaz.hu web áruházban kiválasztott és megrendelt terméke(ke)t – amennyiben valamennyi megrendelt termék, a kért mennyiségben raktáron van – és e számla értékének átutalását követően 48-72 órán belül házhoz szállítja az alábbiak szerint: 

Amennyiben bármely megrendelt termék nincsen raktáron vagy a kért mennyiség nem áll rendelkezésre, erről a Szolgáltató a legrövidebb időn belül értesíti a Partnert. Ebben az esetben a Felek megállapodhatnak a megrendelés részletekben történő teljesítésében, illetve a megrendelt termékek közül utolsóként beérkezett termék beérkezését követő együttes kiszállításban. Ilyen esetben a szállítási határidő az utolsó termék beérkezési időpontjának függvénye. A hétvégén vagy ünnepnapokon érkezett megrendelés a munkaszüneti napot követő első munkanapon számít beérkezettnek.

3. A megrendelési adatlap „megjegyzés a rendeléshez” rovatában a Partner kéréseket fogalmazhat meg a megrendelés teljesítésével kapcsolatban, amelyeket a Szolgáltató igyekszik a lehető legnagyobb mértékben figyelembe venni. Meghatározott időpontra (órára) történő kiszállítást a Szolgáltatónak alapesetben nem áll módjában vállalni. A várható szállítási napon kérjük, tegye lehetővé a futárnak, hogy a megrendelt termékeket átadhassa. A kiszállítások munkanapokon 8-17 óra között történnek.

4. A Partner termékmegrendelés esetén köteles a kiszállítás időpontjában a  csomagot tételesen ellenőrizni. Bármilyen probléma esetén értesítse a Szolgáltató ügyfélszolgálatát.

5. A Szolgáltató a szerződésben vállalt határidőn belül történő teljesítésért mindent megtesz. Ha a szerződést ennek ellenére mégsem tudja teljesíteni, haladéktalanul tájékoztatja a Partnert, valamint a már megfizetett összeget visszatéríti. Az esetleges szállítási késedelem vagy a megrendelés teljes meghiúsulása esetén a Szolgáltatót kártérítési kötelezettség nem terheli. A kiszállítás során keletkező károkért a kiszállítást végző futárszolgálat tartozik felelősséggel.

6. A kiszállítás díjai országosan


Ø     A nettó  10001 Ft-tól  (bruttó  12701 Ft)  megrendelések kiszállítása 1496 Ft + 27% ÁFA (bruttó 1.900 Ft)

Ø     A nettó  10000 Ft-ig  (bruttó 12700 Ft)  megrendelések kiszállítása 1992 Ft + 27% ÁFA (bruttó 2.530 Ft)


A fenti díjak nem vonatkoznak a 30 kilogrammnál nehezebb, valamint a 2 méternél nagyobb termékek, termékcsoportok illetve papír tömegáru (másolópapír, leporelló, stb.) kiszállítására. Ezek szállítási díját a megrendelést követően a Szolgáltató egyezteti a Partnerrel.

7. Ha egy Partnertől ugyanazon a napon több megrendelés is érkezik, ezek a házhoz szállítás díja szempontjából külön kerülnek figyelembevételre, és csak a nettó 30480 forint értéket meghaladó megrendelések házhoz szállítása ingyenes. Ennek gyakorlati oka van: egy-egy megrendelés beérkezése után a Szolgáltató becsomagolja a szállítmányt és újabb csomagot a futárszolgálat is külön szállítmányként kezeli és számlázza azt a Szolgáltató felé.

8. A már leadott megrendelésekhez a Szolgáltatónak alapesetben nem áll módjában újabb tételeket hozzátenni illetve a különböző megrendelések összevonása alapesetben nem lehetséges. A Partner egyedi kérésére azonban a Szolgáltató ügyfélszolgálata megvizsgálja az adott megrendelés kiegészítésének valamint különböző megrendelések összevonásának lehetőségét.  

    


Vásárlási információk | Adatvédelmi nyilatkozat | kapcsolat | Hogyan tudok rendelni? | Hozzáadás a kedvencekhez
 
© 2008 Aranytoll-Zolnai Kft.   Kapcsolat: 5000 Szolnok Ady Endre út 16. fsz 8. Tel.: +36-20-9415394 ****1990-ben alapítva **** solution by NetGo.hu